Vilken jävla miss.  

Först och främst så har jag helt missat att jag missat ett inlägg. Det finns ännu en gång många ursäkter, haha. Men först och främst så ska jag säga det att jag flög från Shanghai föra söndagen (28/5) och landade på måndagen förra veckan. Tyvärr så var jag i en jetlag yra och sedan så skulle min syster ta studenten som ni säkert vet ni som följer detta.

Kasst jag vet, men med detta sagt så tror jag ändå att jag ev. kan kompensera upp det.

Jag har bestämmer här och nu att flytta fram en episod tills nästa vecka. Denna skulle inte släppts förens ett bra tag, men vi kör denna vecka! Jag vill inte avslöja för mycket, men det är med en väldigt senior person från Fingerprint! Sveriges folkaktie, Sveriges mest hatade men även älskade aktie? Akiten som har störst fanbase?
Ni vet vad jag pratar om …

Så detta blir nu på torsdag. Vem det är … det får ni reda på nu på onsdag.

Shanghai.

Innan jag åkte hem nu igen så körde jag ännu en vända i Shanghai.
Jag valde även denna gång nu när jag skulle flyga hem att ta ett flyg mellan Shanghai – Stockholm. Mestadels faktiskt för att kunna göra intervjuer samtidigt.

Denna korta sejour var otroligt rolig. Att säga att jag brukar hänga med Tom Xiong, en av mina tidigare deltagare, är att överdriva. Men jag försöker alltid träffa honom om det går. Han är lite av den där storabrodern man aldrig fick. Tar alltid hand om mig, bjuder ut mig till roliga saker och så bara fortsätter det.

Det ska folk veta, Tom är otroligt brilliant och otroligt omtänksam.

Jag lyckades även skapa en ny bromance relation i Shanghai och detta med en av Toms vänner som heter Roy, eller egentligen Rui. Superskön kille, även han brilliant på många sätt och vis. Han är kines och väldigt välrest … pluggat i Frankrike, backpackat världen runt och så fortsätter det. Han är verkligen en man av många sidor, jag tror helt ärligt att det är svårt att inte komma överens med just Roy. Så denna kväll då Tom bjöd ut mig så lyckades jag träffa Roy en andra? Eller tredje gång? Har inte superbra koll. Vilket fall allt var frid och fröjd och folk började succesivt förvinna, men vi, vi körde på hela natten.
Slutade upp på ett nudelhak 4 på morgonen för att sedan avrunda kvällen. Klassiska Shanghai kvällar …

Landningen i Sverige.

Jag är i Europa, Sverige, men i just denna sekund, minut, timme, i Milano. Efter min systers student så tog jag mig till Milano av olika skäl, men visst, delvis semester.

Milano är otroligt, maten, människorna och även arkitekturen. Konstigt nog ska ju mycket av just arkitekturen försvunnit under kriget, men tycker ändå att miljön och byggnaderna är fantastiska.

Det blir nog främst mat och må gott nu när vi är i Milano … sen när jag kommer hem till Sverige 4 kilo senare så är det nog dags för en ordentlig detox.

 

 

Simon Hansen

Simon Hansen

Det är jag det. Framförallt så driver jag denna podd!
Jag bor i Taipei, Taiwan och varvar mitt engagemang med Big in Asia och kinesiska studier.
Utöver så gillar jag givetvis att resa och det kommer väldigt naturligt med podden.
Simon Hansen

Latest posts by Simon Hansen (see all)